OM OSS

VÅRT FÖRETAG

Vi har specialiserat oss på förmedling av företag verksamma inom café, restaurang, hotell, service- och detaljhandel. Verksamheten har funnits i 10 år och sysselsätter 5 personer i södra Sverige, Göteborg och Stockholm. EuCommerce nuvarande och framtida framgång handlar om att ge service och kvalitet till våra kunder. Källan är våra mäklare. Vi är glada över att kunna stoltsera med en fulländad kunskapsbank, mångårig och mångsidig erfarenhet, högklassig service samt kundorienterade medarbetare.

I branschen sedan 1976

Vill ni sälja ert företag (med eller utan fastighet) är vi behjälpliga under hela försäljningsprocessen, fram till fullbordat avtal med köparen. Om ni vill köpa, hjälper vi er med att förmedla det objekt ni söker samtidigt som vi hjälper till under förhandlingsprocessen med säljaren fram till köpeavtal. Tveka inte att höra av dig till oss, så ska vi hjälpa dig att göra en så bra affär som möjligt.

VÅRA MÄKLARE

Vad våra kunder säger om oss

great-start-up-space

DIN SATSNING ÄR VÅR UTMANING!

Vi har lång erfarenhet från företagsöverlåtelser och specialkunskaper inom ekonomi och juridik. Vi är behjälpliga med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt, och ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning fram till fullbordat köpeavtal.

Med oss som partner i en försäljningsprocess kan både köpare och säljare spara tid och onödiga kostnader. På detta sätt kan man fokusera på sin egen verksamhet och det som man är bra på.

Agenda

Samarbetsparners