Restaurang / Motell Landhaus Schönwalde

Eutiner Strasse 4,237 44 Schönwalde am Bungsberg

Beskrivning

Nu kan du investera i ett boende och arbeta i natursköna Schönwalde.

Detta Landhaus ligger 45 minuters bilresa från Puttgarden. För priset av en ganska normal villa i Malmö får du både en rörelse och ett boende. Här finns en livskvalité som är mycket ovanlig idag.

De nuvarande ägarna vill sälja p.g.a. åldersskäl. Verksamheten har gått på sparlåga de senaste åren och omsättningen kan med lätthet flerdubblas.

Fastigheten är på sammanlagt 2 500 m2 och sammanlagd byggnadsyta är ca 1 000 m2. Här finns möjlighet till fördelaktig finansiering

Restaurangen har 65 platser och 40 platser utomhus. Den mysiga baren har 5 platser. En konferenslokal med 25 platser och en fantastisk festsal med 160 platser finns i huset. Festsalen är unik i hela närområdet. Under karnevalen i februari fylls festsalen, traditionellt av gäster, till sista plats. Köket är byggt för att ta emot många gäster.

Det finns sammanlagt 3 lägenheter och 6 hotellrum. Alla rum och lägenheter har självfallet dusch, toalett och TV. En av lägenheten kan lämpligen användas av ägaren och resten kan man hyra ut. Under sommarmånaderna är det många turister som passerar och under vintern hyr man ut rummen till affärsmän eller hantverkare.

När byggnationen av den fasta förbindelsen mellan Rödby och Puttgarden inom kort påbörjas ligger detta Landhaus perfekt.

Här driver man restaurangverksamhet, kanske med inriktning på det svenska köket som är så populärt med sällsynt i norra Tyskland. I de stora lokalerna kan man arrangera bröllop och födelsedagar, som oftast firas på restaurang i Tyskland. En mängd turistbussar passerar i området på väg till eller från Skandinavien och redan idag tar man emot många hungriga turister.

Hotellrummen är mycket populära bland skandinaviska bilturister.

I det vackra närområdet planeras en nationalpark och redan nästa år kommer man sätta planerna i verket.

Landhaus Schönwalde ligger mitt i byn, granne är borgmästaren. Konkurrensen är i det närmaste obefintlig. Detta är det perfekta tillfället för familjen som vill flytta till Tyskland och samtidigt vill ha ett jobb. Kronan har stärkt 30 % mot euron under de senaste 3 åren nu är rätt tillfälle.