La Cata Restaurante i Spanien

Av. Federíco García Lorca, 1, 03178 Benijófar, Alicante, Spanien

Beskrivning

Vi har fått äran att förmedla ett exklusivt uppdrag av en mycket unik restaurang i Torrevieja / Benijofar / Alicante.

Börja med att besöka facebook för dess omdömen. Där framgår det klart att detta objekt inte är en vanlig restaurang.

https://www.facebook.com/La-Cata-Restaurante-461753457189588/

https://en.tripadvisor.com.hk/ShowUserReviews-g2419912-d3537290-r374869244-La_Cata-Benijofar_Province_of_Alicante_Valencian_Country.html

Benijófar ligger mitt i ett stort område med många intilliggande villor där skandinaver, engelsmän, tyskar m.fl. är boende.

Efter knappa två år på nacken är krogen fortfarande som ny. Ägaren tillika kocken har byggt en exklusiv lekplats att njuta i sitt arbete, utan en tanke på att tjäna mycket pengar, som dem flesta prioriterar.

Den byggdes från en professionell till en annan med skandinavisk och tysk teknologi avseende inredning, maskinpark och detaljer. Inredningen är smakfullt diskret, utom toaletterna som slår ut alla föreställningar om en exklusiv intim plats. Något vi alla sätter stort värde på. Sammantaget blir krogen unik i området.

Med bara 250 kvällar öppet per år under säljarens regi, finns det utrymme att komplettera och utöka verksamheten med lunch samt öppna den outnyttjade uteserveringen. Med handen på hjärtat borde La Cata komplettera sin exklusiva meny med lite mera vardaglig mat i prisklassen 10 – 15 €, så kunder kan gå dit oftare än bara vid exklusiva tillfällen.

Boende året runt samt semesterfirare vill knappt ägna sig åt matlagning när solen lockar hela dagarna.

Försäljningen sker av mycket privata skäl men en orsak är bland annat att barnen har flyttat tillbaks till Sverige och säljaren vill vara nära sina barnbarn av förklarliga skäl.

Besök på La Cata lämnar ingen oberörd…