Genuin restaurang i centrala Belgrad

Ustanička 66, Belgrad, Serbien

Beskrivning

Vi har fått äran att förmedla en stor restaurang i centrala Belgrad, Serbiens huvudstad.

Vissa hävdar att Belgrad är Europas New York. Belgrad är ännu okänd som turiststad, men är på väg att inta en plats på turistkartan. Dels för att det är billigt att resa dit, dels för att det är billigt att vistas där. Med Wizzair, får man en ToR biljett för ca 100 €, och man hyr en två-rums lägenhet för ca 50 € natten

Belgrad har även blivit ett nöjescentrum, där organiseras många kulturella och festliga evenemang som dragningskraft.

Restaurangen är centralt belägen, endast ett stenkast från Slavija, men även nära andra kommunikationer. Man är med andra ord direkt knuten till den snabbaste vägen till både flygplatsen, järnvägsstationen, och andra viktiga punkter där man slipper bilträngsel, vilket är vanligt i storstäder.

Restaurangen är designad och byggd i hög standard och kvaliteten är utöver det vanliga. All inredning på väggar och tak, och så även möblemanget är utfört i massivt trä.

Teglet på golvet kommer från ett hus som rivits, och från det tog man det underbara terrakottagolvet, som sedan kombinerats ihop med det massiva trävirket.

Den stora utomhusytan består av en stor inramad uteservering, som dock behöver glasas in, för att på så sätt erhålla en vinterträdgård för året runt bruk.

Ventilationen är av europeisk standard och all köksutrustning går under HASAP standard. Allt är nybyggt från grunden, såsom el, VVS och avlopp.

Hela objektet är dessutom kameraövervakat för säkerhetens skull.

En separat del av uteserveringen är förbered för souvenirbutik.

Köket har Etno-stuk med vedeldad ugn och övriga maskiner är av högsta standard.

Krogen har fått 2016 års pris / TURIST PRISMA / som bevis för att ha bidragit till nyskapande och kvalitet inom turistnäringen.

En fjäder i hatten är även Guldmedaljen på Turistmässan i Novi Sad för det gastronomiska utbudet som restaurangen erbjuder, vilket bara det är en anledning att besöka den.

Ljudanläggningen är välfördelad för maximal trivsel, och man har liveuppträdanden flera kväller i veckan.

En restaurang som man gärna återvänder till gång efter gång!

Precis som själva staden, som kännetecknas av en värme utan dess like och av utsökt medelhavsinspirerad mat.

Betyget som staden erhållit av de många turister som besökt den är att de fascinerats av den fantastiska värmen, höga standarden och servicen som erbjuds. Detta bidrar till att denna charmiga och gästvänliga metropol fångar de flestas hjärtan.

Ansvarige mäklaren svarar på frågor eller tar emot intresseanmälningar på mail eller telefon.

http://www.starakafana.com/